Новини

Месец на отворените врати

Във връзка с инициатива на РУО - Плевен "Детска градина за всички" - месец на отворените врати ДГ "Мечо Пух" за пореден път отвори своите врати за родителите и семейната общност, като на територията на учебното заведение се проведоха великденски работилници. Заредени с ентусиазъм и креативни идеи, децата и родителите развихриха творческото си въображение и демонстрираха различни техники при боядисването на великденските яйчица.

Научи повече


Национална седмица на четенето

Чрез различни дейности и инициативи имащи за цел насърчаване на четенето от ранна детска възраст децата от ДГ "Мечо Пух" гр. Кнежа отбелязаха Националната седмица на четенето.

Научи повече

Лазаровден

Двадесет и две красиви лазарки от ДГ "Мечо Пух" представиха празнична програма в сградата на Общинска администрация гр. Кнежа. В програмата участваха всички момиченца от втора, трета и четвърта възрастова група. С много настроение, неподправени емоции и радост прекрасните момичета пяха песни, танцуваха и наричаха за здраве, щастие и късмет.

Научи повече

Световен ден на здравето и здравния работник

По случай Световния ден на здравето и здравния работник децата от ДГ "Мечо Пух" поздравиха всички здравни работници в МБАЛ Кнежа. Те от своя страна пожелаха на малчуганите здраве в изобилие!

Научи повече